Kairysis banneris

  • Szymel moteriškos šlepetės

Kaip valyti vilnones šlepetes szymel

Paskelba:: Woocommerce Connector Hit: 251

Vilna yra unikali medžiaga, nes jai nereikia daug priežiūros ar valymo. Tai suteikia daug privalumų, todėl vilnones šlepetės yra kur kas geresnis pasirinkimas šaltuoju metu sezonu nei šlepetės pagamintos iš kitų medžiagų. 

Vilna turi puikią antibakterinę apsaugą, taip pat vilna visada išlaiko puikia kūno temperatūrą. Tačiau nors ir kokia nuostabi medžiaga vilna yra, ji nėra priežiūros nereikalaujanti. Pateiksime keletą patarimų, kaip valyti vilnones šlepetes.

Vilna savaime save valanti medžiaga

Vilna yra neįtikėtina medžiaga, nepaisant to, kad ji yra labai patogi, ji pati išsivalo ir natūraliai pašalina drėgmę nuo kūno. Cheminė vilnos struktūra natūraliai atstumia ir pašalina kvapus, o oro kišenės tarp pluoštų daro ją kvėpuojančią. Vilna unikali ir tuo, kad gali sugerti drėgmę ir vis tiek išlikti šilta.

Vilnonių šlepečių szymel plovimas

Kadangi vilna yra pralaidi orui, ji puikiai pašalina kvapus, kurie dažnai atsiranda dėl sulaikytos drėgmės. Nepaisant to, kartais gali tekti nuvalyti vilnonius batus ar šlepetes.

Visada perskaitykite konkrečias batų gamintojo rekomendacijas, kaip valyti konkrečius prekės ženklus ir modelius. Szymel vilnonių šlepečių valymo procesas yra puikiai išbandytas.

Norėdami išvalyti vilnonius šlepetes, pradėkite nuo nešvarumų ar šiukšlių nuvalydami švariu skudurėliu arba minkštu šepečiu. Taip pat galite naudoti dulkių siurblį, kad pašalintumėte dulkes ar nešvarumus. Vietas, kuriose gali būti dėmių arba pakitusi spalva, nuplaukite švelniu muilu. Sumaišykite švelnų vandens ir indų ploviklio (arba rankų muilo) tirpalą. Paimkite švarų skudurą arba audinį ir panardinkite į tirpalą, tada skuduru patrinkite vilnos paviršių. Nenardinkite vilnos ir nemirkykite jos vandenyje. Baigę valyti, švaria sausa šluoste nuvalykite likusią drėgmę, kuri padės šlepetėms greičiau išdžiūti.

Ar galite szymel šlepetes skalbti skalbimo mašinoje?

Taip! Šio gamintojo šlepetės tuo ir ypatingos, jas galima skalbti skalbimo mašinoje ir jos nepakeis nei savo spalvos, nei dydžio. Svarbiausią ką jums reikia padaryti tai įsitikinti, jog šlepetės yra skalbiamos ne aukštesnėje nei 40 laipsnių temperatūroje ir skalbiamos „rankiniu skalbimu“.

Vilnonių šlepečių szymel džiovinimas

Valydami šlepetes, visada leiskite joms išdžiūti natūraliai ir venkite džiovinimo aukštoje temperatūroje. Per didelis karštis (pvz., nuo plaukų džiovintuvo, radiatoriaus ar drabužių džiovintuvo) gali sutraukti vilną ir sugadinti šlepetes.

szymel šlepečių džiovinimas